تاریخ ایجاد خبر : دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸ ساعت : ۱۰:۴۴

قانون مدیریت بحران ابلاغ شد/رسانه ها با اطلاع رسانی دقیق از انتشار شایعات جلوگیری می کنند

سرپرست اداره کل مدیریت بحران گفت: ۶۰روز است که قانون مدیریت بحران تصویب شده است وشرح وظایف هر دستگاه به صورت تخصصی مشخص وابلاغ شده است.



به گزارش اداره کل روابط عمومی واموربین الملل استانداری البرز،محمدرضا فلاح نژاد  در همایش تاب آوری در سوانح با تمر کزبر موضوعات روانشناختی که در سالن همایش های میلاد کرج برگزار شد با اشاره به نقش مدیریت بحران بیان کرد: استانداری و فرمانداریها در زمان بحران نقش ستادی وهدایتگردارند و در مقابل دستگاههای اجرایی بانگاه  کارشناسی موضوعات مهم که در شرایط بحرانی اثر گذار می باشد را شناسایی و راهکارهای لازم را مشخص می کند تا بتوانیم در هنگام مواجهه از آن بهره برداری نماییم.
سرپرست اداره  کل مدیریت بحران با اشاره به اینکه بحران شامل سه بخش می شود پیش، حین و پس از بحران  گفت: همانطورکه عنوان همایش نشان می دهد در این نشست مسائل پس از بحران مورد بررسی قرار می گیرد که درهنگام مواجه  بدانیم چه کارهایی باید از قبل انجام شود ونیروی انسانی چه آموزشهایی را لازم داشته  تا در شرایط بحرانی بتواندعملکرد بهتری داشته باشد. 
وی با اشاره به نقش دستگاه های مختلف اظهار داشت: انتظار می رود جامعه  هدفی که تحت پوشش واحدهای مختلف هستند به صورت عملیاتی از نکات و آموزشی همایش بهره برداری کرده و به عنوان راهنما بتوانند به زیر مجموعه های خود آموزشهای لازم را بدهند تا کیفیت عملکرد استان در هنگام مخاطره و پس از آن بهبود یابد.
فلاح نژاد با اشاره به اینکه بحران پیشامدی است که به صورت ناگهانی و گاهی فزاینده رخ می‌دهد گفت: انسان موجودی زیستی ،روانی واجتماعی است که هر بعد آن بر دیگری اثر می گذارد در چنین شرایطی باید بتوانیم  واکنشهای روانی مختلف را شناخته وبرخورد لازم را هنگام مواجه با آنها داشته باشیم.
وی با اشاره به تاب آوری افزود: تاب آوری نه تنها قدرت تحمل و سازگاری فرد در برخورد با مشکل است، بلکه مهم تر ازآن حفظ سلامت روانی و ارتقای آن می باشد. تاب آوری به افراد توانایی می بخشد تا با مشکلات و نا ملایمات زندگی و شغلی روبرو شوند بدون اینکه دچار آسیب شوند و حتی این موقعیتها را فرصتی برای ارتقاء و رشد شخصیت خود مورد استفاده قرار دهند.
سرپرست اداره  کل مدیریت بحران در ادامه گفت: توسعه روابط اجتماعی می تواند در هنگام مواجه با مخاطرات طبیعی از جمله سیل و زلزله ... که فرد ممکن است دچار حادثه وحتی عزیزانش را از دست دهد تاثیر مثبتی ایجاد  وحضور آنها باعث دلگرمی در فرد شود. 
وی با بیان اینکه می توان با آینده نگری میزان خسارت فردی را کاهش داده گفت: ضروریست با کمک رسانه ها اطلاع رسانی وآموزشهای لازم در خصوص مواجه با مخاطرات طبیعی به شهروندان داده شود که چه اقداماتی می تواند منجر به کاهش خسارت وپیشگیری از ضررهای مالی وجانی شود.

فایل دانلود:

کد خبر : 16090

منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز

تعداد بازدید : ۱۵۴۲

چاپ :


نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   PleaseSendVote
کد امنیتی :


آمار بازدیدکنندگان
نظرسنجی
اوقات شرعی

بازدید امروز ۳۴۰۹
تعداد بازدیدکنندگان امروز ۱۹۷۲ نفر
کل بازدیدکنندگان ۱۰۹۶۲۴۱۲ نفر
نظر شما در مورد طراحی سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به استانداری البرز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع آزاد می باشد.