تاریخ ایجاد خبر : دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵  ساعت : ۱۴:۳۶
تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی آرد و نان در ایام نوروز

تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی آرد و نان در ایام نوروز

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز از تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی آرد و نان در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری البرز، عباد الله کامکار با اعلام این خبر با تشکیل اکیپ بازرسی متشکل از دستگاههای مرتبط روند نظارت و بازرسی بصورت مداوم از واحدهای تولیدی آرد و نان ادامه داشته است و در ایام نوروزی تشدید خواهد شد.
کامکاربا اشاره به اینکه آرد مورد نیاز خبازی های استان در ایام تعطیلات نوروزی و نیمه اول فروردین سال 96 تأمین شده است اضافه کرد : نانوایان استان مطابق با شیفت تنظیمی نسبت به پخت نان مورد نیاز مردم شریف استان البرز و مسافرین محترم نوروزی اقدام خواهند کرد.
وی افزود: در اولین روز سال جدید 20 درصد از واحدهای نانوایی استان بصورت کشیک آماده خدمت رسانی به مردم استان و مسافرین می باشند 
کامکار تصریح کرد: کلیه واحدهای نانوایی با پروانه کسب آزادپزی بر اساس قیمت های تعیین شده برحسب کیفیت و نوع پخت ، نان ماکول را در اختیار شهروندان و هم استانی های قرار خواهند داد. و مابقی نانوایی ها با همان قیمت های تعیین شده توسط کارگروه مربوطه اقدام به پخت نان خواهند نمود.
وی همچنین نیاز بعضی از مناطق گردشگری جهت افزایش ظرفیت پخت را مورد تاکید قرار داد. 

 

 
 

کد خبر : 751

منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز

تعداد بازدید : ۷۹۷

چاپ :

ارسال به دوستان :




 


نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   PleaseSendVote
کد امنیتی :


آمار بازدیدکنندگان
نظرسنجی
اوقات شرعی
نظر شما در مورد طراحی سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به استانداری البرز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع آزاد می باشد.