واحد های لبنیات در استان البرز پایش شدند
مدیرکل استاندارد استان البرز از بررسی و پایش سلامت واحدهای لبنی استان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد،شکرالهی با اعلام این خبر افزود: در سال جاری کلیه واحد های تولید کننده لبنیات استان البرز، توسط کارشناسان این اداره کل جهت کنترل درج تاریخ تولید و انقضا بر روی محصول پایش و ارزیابی شدند.
بر اساس این گزارش ، طی 36 فقره بازرسی از واحد های لبنیات تحت پوشش این استان، ضمن تاکید بر رعایت ضوابط و الزامات اجرای استاندارد، در خصوص محصولات اجباری نیز مغایرتی در مورد مذکور مشاهده نشد.